Over ons

Over ons

Welkom bij Vitrages&Gordijnen

Door onze zoektocht gordijnen voor de kinderkamer zijn we op het idee gekomen om de winkel vitrages & gordijnen te ontwikkelen en een selectie te maken van hippe, leuke betaalbare, kwalitatieve gordijnen en vitrages op maat voor elke de leeftijd categorie. Wij maken de gordijnen op maat in samenwerking met een gordijnatelier dat al 15 jaar ervaring heeft in gordijnconfectie. Zij maken het vitrages & gordijnen exact naar de wensen die u graag wilt . Bij vitrages-gordijnen.nl nemen we je het zoekwerk uit handen. We hebben bijna alle (kinder) kamer en slaapkamer gordijnen en vitrages en voor ieder budget. Echt geen idee? Maak een afspraak met onze adviseur Patrick. Hij komt graag bij je langs om te bespreken wat er bij jouw woning past, of dat nu een gordijn op maat is of een mooie vitrage.

Kinderkamer Gordijnen

Wij hebben een grote collectie van hippe, leuke betaalbare, kwalitatieve gordijnen voor de kinderkamer. Alle gordijnen worden exact opmaat gemaakt.

Onze Collectie

Vitrages

Wij hebben vitrages voor elk budget en interieur. Wij hebben groot aantal stalenboeken zodat u de juiste keuze kunt maken. Maak vrijblijvend een afspraak aan huis zodat u de juiste keuze kan maken.

Onze Collectie

Gordijnen

Wij hebben ook een grote collectie verduisterende en 100% verduisterende gordijnen. Het voordeel van verduisterende gordijnen. * Een goede nachtrust  *Geluidsisolerend *Warmte werend.  Wij hebben een grote collectie stalenboeken

Onze Collectie

Hulp Nodig?

U kunt vrijblijvend contact opnemen met telefoonnummer 06-58889883 of per email